lørdag den 25. februar 2012

Pas nu på hinanden..

Et lidt mere seriøst emne skal nogengange lige gennemgås. For eksempel en dag som i dag, hvor en som dig måske sidder og har det rigtig skidt med dig selv. Måske føler du dig for tyk, og det er lige præcis det, jeg gerne vil sige lidt om - for du er ikke tyk!


Ved du hvem det her billede er af? Det er Marilyn Monroe. Millioner af mennesker har kaldt hende den smukkeste kvinde i verden. Hun er vildt smuk, ikke? Men kig på hendes mave. Er den flad? Har hun ikke bollehåndtag, og perfekte lange tynde ben? Nej, det har hun ikke. Og ved du hvad? Hendes buksestørrelse var en str. 40, hvis ikke mere. Hun var ikke den size 0 som nutidens skeletter er. Hun havde KURVER. I bekymrer jer alle om jeres tøjstørrelser og jeres vægt, but who cares? Hvorfor ikke leve dit liv og være glad, istedet for at tælle kalorier i jeres hoved hver gang i spiser? I prøver at være "tynde". Tror du, at ved at tabe dig, bliver du automatisk gladere? Det gør du ikke. Ingen magisk fe kommer flyvende fra himlen, og fortæller dig at "Nu er du lækker! Drenge elsker dig nu! Du kan blive accepteret af samfundet nu!" Nej, det er bullshit. Du er skide smuk; det er samfundet der er fucked up. Elsk dig selv, for hvis du ikke elsker dig selv kan du ikke elske andre. Vær fri og vær glad for den du er. Fuck da hvad medierne siger, vil du have den double cheeseburger med bacon? TAG DEN. Indtil din vægt begynder at påvirke dit helbred, er du i din fulde ret til at spise lige hvad du vil. 
Vær dig; du er den vigtigste person i dit liv!

4 kommentarer:

 1. Hvor er det fantastisk at læse et sådant indlæg! Blev nødt til at trykke "Fast læser" med det samme :-)
  Håber du også vil kigge forbi min blog: pleidrup.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil jeg helt sikkert gøre! Tusind tak for din kommentar. :)

   Slet
 2. Det er meget godt skrevet og det er ikke fordi jeg vil skabe en træls diskussion eller debat nu, men ... Marilyn Monroe var kurvet med måde, en smuk måde. Jeg synes, at det er sjældent, at man ser nutidens kvinder have kurver med måde. Det kan selvfølgelig diskuteres, hvad der er "kurver med måde". For mig er "kurver med måde" timeglas-figuren, at kroppen bare slanger sig med sine lækre bløde kurver. Nutidens kvinder er kurvede på en måde, som vejbump - det er ikke særlig pænt sagt, men jeg ved ikke, hvordan jeg ellers skal forklare det.
  Spis selvfølgelig den double cheeseburger med bacon, hvis du ønsker, men selvfølgelig også med måde, får du den hver dag, er jeg sikker på, at kroppen efterhånden vil ligne vejbump i stedet for lækre bløde kurver.
  Tara Lynn, kurvet med måde :-)
  http://4.bp.blogspot.com/-GxMF6Rz5yNI/TVxU0H0KWkI/AAAAAAAAAZM/Jjpc7adQi8c/s1600/tara_lynn_2.jpg
  "Vejbump", bare ikke helt som jeg egentlig ville have vist det, desværre. Men jeg håber, at du kan se min pointe.

  Og til sidst, dette smukke billede! :-)
  http://3.bp.blogspot.com/_20FmYTgxbgE/TD2gbcQu0qI/AAAAAAAAAEc/pjgHYHw31j8/s1600/tumblr_kyn8pmhEwg1qb9ajqo1_400.jpg

  Denne kommentar er på ingen måde skrevet for at være til gene for andre, men blot for at komme med min mening og respons til bloggens indlæg :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Er kun glad for at høre din mening! Sådan en har alle jo ret til :-) Og jeg ser din pointe. Tusind tak for din kommentar!

   Slet